maandag

Alles over snel en goedkoop geld lenen

Snel geld lenen in Nederland
Snel geld lenen voorziet in een grote behoefte. Snel geld lenen kan bij specifieke aanbieders van een flitslening, ook wel flitskrediet of mini-lening genoemd. Deze aanbieders bieden binnen 10 minuten geld aan en doen dat voor een relatief korte tijd. Het hangt er een beetje van af bij wie je leent, maar de tijd van de lening duurt 28 dagen tot enkele maanden.

Flitskrediet en flitslening
Het mooie van een flitslening of flitskrediet is dat je vrijwel direct geholpen wordt. Als je bekend bent bij de aanbieder, omdat je er wel eerder geleend hebt, kan het geld in 10 minuten op je rekening staat. Nog terwijl je een rondje aan de bar aan het geven bent, bij wijze van spreken. Of zo snel dat je meteen een vergeten rekening kunt betalen. Of je komt een vriend of vriendin tegen die nog wat van je te goed heeft.


Snel 100, 200, 300 euro lenen
100, 200 euro tot 500 euro is zo eenvoudig te lenen. Er vindt volgens de aanbieders geen BKR toetsing plaats en dat is natuurlijk helemaal top. Sneller kan haast niet. Op het BKR in Tiel is het altijd lang wachten en een negatieve BKR spreekt ook niet in je voordeel. Neen, hier blijkt dat niet nodig te zijn, terwijl je wel direct geld in handen krijgt.


Een persoonlijke lening afsluiten als alternatief?
Wie meer tijd heeft en geld wil voor een bepaald project, nieuwe wasmachine of een leuke reis, een bruiloft, feest, auto, of wat anders kan een persoonlijke lening aanvragen. Dit is een lening tegen een vaste rente met vaste maandelijkse betalingen. Meestal is het een lening tot 50.000 euro. Ook een dergelijke lening is online snel te regelen. Vraag offertes aan, vergelijk en kies. Dat duurt wat langer dan een flitslening, maar de bedragen zijn dan ook hoger. De snelheid waarmee u geld nodig hebt en de hoogte van het bedrag bepalen welke lening het beste bij u past.


Bron: snel geld lenen